Luni - Vineri 08:00 - 20:00
Sambata - Duminica 08:00 - 16:00
Luni - Vineri 08:00 - 20:00
Sambata - Duminica 08:00 - 16:00
Specializari
22
Decontare
asigurari private de sanatate
TRATAMENTE GRATUITE
pentru asiguratii CASMB

De ceva timp simt ca și cum din inimă ar sări o bătaie de câteva ori pe zi, dar nu depun efort fizic când se întâmplă acest lucru. Nu înțeleg ce aș putea avea.

ForumCategorie: CardiologieDe ceva timp simt ca și cum din inimă ar sări o bătaie de câteva ori pe zi, dar nu depun efort fizic când se întâmplă acest lucru. Nu înțeleg ce aș putea avea.
Bălan Marieta a intrebat acum 2 ani
De ceva timp simt ca și cum din inimă ar sări o bătaie de câteva ori pe zi, dar nu depun efort fizic când se întâmplă acest lucru. Nu înțeleg ce aș putea avea.
1 raspunsuri
Clinica Eminescu 100 Echipa a raspuns acum 6 luni
Simptomele pe care le descrii, cum ar fi senzația că inima sare sau are bătăi neregulate, pot avea diverse cauze și ar trebui evaluate de un medic. Unele dintre posibilele explicații includ:
  1. Aritmii cardiace: Bătăile neregulate ale inimii pot fi cauzate de aritmii, cum ar fi fibrilația atrială sau tahicardia supraventriculară. Acestea pot apărea fără un efort fizic semnificativ.
  2. Stres sau anxietate: Factorii psihologici, precum stresul sau anxietatea, pot afecta ritmul cardiac și pot cauza senzații de bătăi neregulate ale inimii.
  3. Probleme tiroidiene: Un dezechilibru al hormonilor tiroidieni poate afecta ritmul cardiac.
  4. Consum de cafeină sau stimulente: Consumul excesiv de cafeină sau alte stimulente poate contribui la bătăi neregulate ale inimii.
  5. Probleme structurale ale inimii: Anumite probleme cardiace structurale pot determina senzații neobișnuite în bătăile inimii.
Este important să consulți un medic pentru o evaluare amănunțită. Medicul va putea să efectueze un examen fizic, să analizeze istoricul medical și să solicite teste suplimentare, cum ar fi electrocardiograma (ECG) sau monitorizarea Holter (un dispozitiv portabil pentru monitorizarea ritmului cardiac în 24 de ore). Te încurajez să faci o programare la Clinica Eminescu 100 sau să consulți medicul de familie pentru a discuta despre simptomele tale și a primi îngrijire specializată. Nu ignora aceste senzații, deoarece evaluarea medicală este esențială pentru a stabili cauza și pentru a primi tratamentul adecvat, dacă este necesar.

Programeaza-te

X