Luni - Vineri 08:00 - 20:00
Sambata - Duminica 08:00 - 16:00
Luni - Vineri 08:00 - 20:00
Sambata - Duminica 08:00 - 16:00
Specializari
22
Decontare
asigurari private de sanatate
TRATAMENTE GRATUITE
pentru asiguratii CASMB

Cum poti preveni cancerul la plamani ?

ForumCategorie: EcografieCum poti preveni cancerul la plamani ?
Steluta Liliana a intrebat acum 5 luni
1 raspunsuri
Clinica Eminescu 100 Echipa a raspuns acum 5 luni
Prevenirea cancerului pulmonar poate implica adoptarea unui stil de viață sănătos. Iată câteva recomandări: 1. Nu fuma: Evitarea fumatului este cea mai eficientă metodă de prevenire a cancerului pulmonar.
2. Evitarea expunerii la fumul de țigară: Stai departe de fumul pasiv, deoarece și expunerea la acesta poate crește riscul.
3. Protejarea împotriva expunerii la substanțe toxice: Evitarea expunerii la substanțe chimice nocive sau la radiații poate contribui la reducerea riscului.
4. Menținerea unei diete sănătoase: Consumul de fructe, legume și alimente bogate în antioxidanți poate sprijini sănătatea pulmonară.
5. Menținerea unui greutate sănătoasă: Păstrarea unei greutăți sănătoase poate contribui la reducerea riscului de cancer.
6. Activitate fizică regulată: Exercițiile regulate pot susține sistemul imunitar și pot avea beneficii în prevenirea cancerului.
7. Screening și consult medical: Pentru cei cu factori de risc crescut, discutarea cu un profesionist medical despre opțiunile de screening și efectuarea unor examene regulate poate fi utilă în depistarea precoce a problemelor. Este important să consulți un medic pentru sfaturi personalizate și pentru a discuta orice factori de risc individuali.

Programeaza-te

X