Luni - Vineri 08:00 - 20:00
Sambata - Duminica 08:00 - 16:00
Luni - Vineri 08:00 - 20:00
Sambata - Duminica 08:00 - 16:00
Specializari
22
Decontare
asigurari private de sanatate
TRATAMENTE GRATUITE
pentru asiguratii CASMB

Mă înțeapă și mă doare foarte tare inima și îmi crește pulsul. Durerile și înțepăturile se calmează greu. Ce ar trebui să fac?

ForumCategorie: CardiologieMă înțeapă și mă doare foarte tare inima și îmi crește pulsul. Durerile și înțepăturile se calmează greu. Ce ar trebui să fac?
Panduru Andrei Ionel a intrebat acum 2 ani
Mă înțeapă și mă doare foarte tare inima și îmi crește pulsul. Durerile și înțepăturile se calmează greu. Ce ar trebui să fac?
1 raspunsuri
Clinica Eminescu 100 Echipa a raspuns acum 6 luni
În situații de urgență medicală, precum cele pe care le-ai descris (dureri în piept, înțepături, creșterea pulsului), este esențial să cauți imediat asistență medicală la cea mai apropiată unitate de primiri urgențe sau să suni la serviciul de urgență al țării tale. În cadrul Clinicii Eminescu 100, specialiștii pot oferi suport și îngrijiri pentru diverse afecțiuni, inclusiv cele legate de sistemul cardiovascular. Dacă persoana are deja o legătură cu Clinica Eminescu 100 sau dorește să solicite ajutor din partea acesteia, este important să precizezi acest lucru în momentul apelului sau la prezentarea la unitatea medicală. Cu toate acestea, este crucial să nu amâni acțiunile imediate necesare în situații de urgență. În cazul simptomelor grave sau a unor situații critice, apelează serviciile de urgență pentru a primi ajutor medical cât mai rapid posibil. După primirea îngrijirilor urgente, persoana poate discuta cu medicii de la Clinica Eminescu 100 despre evaluare continuă, investigații suplimentare și tratamente adecvate pentru afecțiunea sa. În aceste situații, siguranța pacientului este prioritară, iar asistența medicală de urgență trebuie căutată fără întârziere.

Programeaza-te

X