Luni - Vineri 08:00 - 20:00
Sambata - Duminica 08:00 - 16:00
Luni - Vineri 08:00 - 20:00
Sambata - Duminica 08:00 - 16:00
Specializari
22
Decontare
asigurari private de sanatate
TRATAMENTE GRATUITE
pentru asiguratii CASMB

Trebuie să stau foarte ridicat, pe multe perne ca să pot adorm. De ce?

ForumCategorie: CardiologieTrebuie să stau foarte ridicat, pe multe perne ca să pot adorm. De ce?
Mihai Daniela a intrebat acum 2 ani
Trebuie să stau foarte ridicat, pe multe perne ca să pot adorm. De ce?
1 raspunsuri
Clinica Eminescu 100 Echipa a raspuns acum 6 luni
Dacă simți nevoia de a sta foarte ridicat sau pe multe perne pentru a adormi, există câteva motive posibile pentru această preferință:
  1. Reflux gastroesofagian (GERD): Poziția înclinată poate ajuta la reducerea simptomelor refluxului gastroesofagian, cum ar fi arsura la stomac. Această poziție poate ajuta la menținerea acidului gastric în stomac și poate preveni refluxul în esofag.
  2. Probleme respiratorii: Dacă ai probleme respiratorii, cum ar fi astmul sau apneea de somn, stațiunea înclinată poate facilita respirația și poate reduce disconfortul în timpul somnului.
  3. Durere de spate sau gât: O poziție mai ridicată poate ajuta la reducerea presiunii pe coloana vertebrală și articulațiile gâtului, ceea ce poate fi benefic pentru cei cu dureri de spate sau gât.
  4. Congestie nazală: Dacă suferi de congestie nazală sau sinuzită, stațiunea înclinată poate ajuta la drenarea fluidelor și la ameliorarea congestiei.
  5. Preferințe personale: Unele persoane simt că poziția înclinată este mai confortabilă și mai relaxantă pentru somn.
Cu toate acestea, este important să menționezi această preferință medicului tău. În cazul în care această nevoie de a sta înclinat este nouă sau asociată cu alte simptome, este recomandat să consulți un medic pentru a exclude posibile probleme de sănătate. În plus, Clinica Eminescu 100 poate oferi evaluare specializată și îngrijire pentru a înțelege mai bine nevoile tale și pentru a te ajuta să ai un somn odihnitor. Te încurajez să faci o programare pentru o consultare detaliată și evaluare la Clinica Eminescu 100.

Programeaza-te

X