Luni - Vineri 08:00 - 20:00
Sambata - Duminica 08:00 - 16:00
Luni - Vineri 08:00 - 20:00
Sambata - Duminica 08:00 - 16:00
Specializari
22
Decontare
asigurari private de sanatate
TRATAMENTE GRATUITE
pentru asiguratii CASMB

Am o senzație de durere și de apăsare în zona inimii ca un junghi în piept și uneori am o senzație de presiune la tâmple. Cum fac să nu mai apară?

ForumCategorie: CardiologieAm o senzație de durere și de apăsare în zona inimii ca un junghi în piept și uneori am o senzație de presiune la tâmple. Cum fac să nu mai apară?
Zamfir Maria Ioana a intrebat acum 2 ani
Am o senzație de durere și de apăsare în zona inimii ca un junghi în piept și uneori am o senzație de presiune la tâmple. Cum fac să nu mai apară?
1 raspunsuri
Clinica Eminescu 100 Echipa a raspuns acum 6 luni
Simptomele pe care le-ai descris, cum ar fi durerea și senzația de apăsare în zona inimii, junghiul în piept și senzația de presiune la tâmple, sunt semnale care ar trebui luate în serios și necesită evaluare medicală. Aceste simptome pot fi cauzate de o varietate de probleme de sănătate, inclusiv probleme cardiovasculare, digestive sau legate de stres și anxietate. Este important să consulți imediat un medic pentru a determina cauza exactă a acestor simptome și a primi îngrijiri adecvate. În cazul unor simptome severe sau care persistă, ar trebui să cauți asistență medicală de urgență. În plus, pentru a preveni apariția acestor simptome sau pentru a le gestiona mai bine, iată câteva sugestii generale:
  1. Adoptă un stil de viață sănătos: Alimentația echilibrată, exercițiile fizice regulate și gestionarea stresului pot contribui la menținerea sănătății cardiovasculare și generale.
  2. Evită factorii de stres: Identifică și gestionează factorii de stres din viața ta. Tehnicile de relaxare, cum ar fi meditația și respirația profundă, pot ajuta la reducerea stresului.
  3. Consultați un medic: Pentru o evaluare detaliată a stării tale de sănătate și pentru a determina cauza simptomelor, este esențial să consulți un medic. Poți considera Clinica Eminescu 100 pentru evaluare specializată și îngrijire.
Nu ignora aceste simptome și ia măsuri imediate pentru a-ți proteja sănătatea. Te încurajez să faci o programare la Clinica Eminescu 100 sau să cauți asistență medicală de urgență pentru o evaluare completă și sfaturi adecvate.

Programeaza-te

X