Luni - Vineri 08:00 - 20:00
Sambata - Duminica 08:00 - 16:00
Luni - Vineri 08:00 - 20:00
Sambata - Duminica 08:00 - 16:00
Specializari
22
Decontare
asigurari private de sanatate
TRATAMENTE GRATUITE
pentru asiguratii CASMB

Ce sa fac sa nu mai vorbesc in somn?

ForumCategorie: PsihiatrieCe sa fac sa nu mai vorbesc in somn?
Malina Mihai a intrebat acum 6 luni
1 raspunsuri
Clinica Eminescu 100 Echipa a raspuns acum 6 luni
Vorbitul în somn poate fi cauzat de o varietate de factori, inclusiv stres, oboseală sau anumite tulburări de somn. Pentru a reduce șansele de a vorbi în somn, încercați să urmați aceste sfaturi: 1. Stabiliți un program regulat de somn: Mențineți un program regulat de culcare și trezire pentru a vă ajuta corpul să se odihnească corespunzător.
2. Evitați stimulentele: Limitați consumul de cofeină și alcool înainte de culcare, deoarece acestea pot afecta calitatea somnului.
3. Gestionarea stresului: Exercițiile de relaxare sau tehnici precum meditația pot ajuta în reducerea stresului și a anxietății care pot afecta somnul.
4. Evitați mesele copioase înainte de culcare: Consumul excesiv de alimente înainte de somn poate afecta somnul și poate crește șansele de a vorbi în timpul somnului. Dacă vorbitul în somn persistă și vă afectează calitatea somnului sau viața de zi cu zi, consultați un specialist în somnologie sau un medic de familie pentru evaluare și tratament adecvat. La Clinica Eminescu 100, puteți consulta un psiholog sau un psihiatru pentru a discuta despre problema vorbitului în somn și pentru a primi îndrumare și tratament adaptat nevoilor dvs.

Programeaza-te

X