Luni - Vineri 08:00 - 20:00
Sambata - Duminica 08:00 - 16:00
Luni - Vineri 08:00 - 20:00
Sambata - Duminica 08:00 - 16:00
Specializari
22
Decontare
asigurari private de sanatate
TRATAMENTE GRATUITE
pentru asiguratii CASMB

Ce tratamente sunt potrivite ca sa nu mai auzi voci, de ce aud voci in cap ?

ForumCategorie: PsihiatrieCe tratamente sunt potrivite ca sa nu mai auzi voci, de ce aud voci in cap ?
Tanase Alex a intrebat acum 7 luni
1 raspunsuri
Clinica Eminescu 100 Echipa a raspuns acum 7 luni
Auzirea de voci poate fi un simptom al unor afecțiuni precum schizofrenia, tulburările psihotice sau alte condiții de sănătate mintală. Tratamentul este adesea individualizat în funcție de cauza și severitatea simptomelor. Tratamentele pot include: 1. Terapie medicamentoasă: Psihiatrii pot prescrie medicamente antipsihotice sau alte medicamente pentru a reduce simptomele auzirii de voci și pentru a gestiona tulburarea de bază.
2. Terapie psihologică: Terapia cognitiv-comportamentală sau alte forme de consiliere pot ajuta la gestionarea simptomelor și la înțelegerea și controlul auzirii de voci.
3. Sprijin și îngrijire continuă: Asistența și sprijinul constant din partea familiei, a prietenilor sau a grupurilor de suport pot fi extrem de benefice pentru persoanele care se confruntă cu aceste simptome. Înțeleg că aceste simptome pot fi îngrijorătoare. Consultați un specialist în sănătate mintală, cum ar fi un psihiatru sau un psiholog, pentru o evaluare și un plan de tratament adaptat nevoilor individuale. Clinica Eminescu 100 oferă evaluare și tratament pentru aceste afecțiuni. Pentru sprijin și îndrumare, puteți consulta un specialist de la clinica noastră.

Programeaza-te

X