Luni - Vineri 08:00 - 20:00
Sambata - Duminica 08:00 - 16:00
Luni - Vineri 08:00 - 20:00
Sambata - Duminica 08:00 - 16:00
Specializari
22
Decontare
asigurari private de sanatate
TRATAMENTE GRATUITE
pentru asiguratii CASMB

Cum sa scap de starile de frica? Mi-e cel mai frica de cutremur, am impresia ca mereu urmeza sa se cutremure blocul, ce pot face?

ForumCategorie: PsihiatrieCum sa scap de starile de frica? Mi-e cel mai frica de cutremur, am impresia ca mereu urmeza sa se cutremure blocul, ce pot face?
lili neacsu a intrebat acum 6 luni
1 raspunsuri
Clinica Eminescu 100 Echipa a raspuns acum 6 luni
Pentru a gestiona frica și anxietatea legate de cutremure, este util să vă informați în mod corect despre aceste evenimente naturale. Pregătirea și cunoașterea planurilor de siguranță pot reduce anxietatea legată de aceste situații. Încercați să vă focalizați asupra aspectelor controlabile, cum ar fi pregătirea unui kit de urgență sau familiarizarea cu procedurile de siguranță. În plus, consultarea unui specialist în sănătate mentală poate fi benefică. Psihologii specializați în gestionarea fricii și a anxietății pot oferi tehnici de relaxare, terapie cognitiv-comportamentală sau alte strategii personalizate pentru a face față fricii legate de cutremure. Clinica Eminescu 100 oferă suport specializat pentru gestionarea anxietății și a fricilor. Consultarea unui specialist în cadrul clinicii vă poate ajuta să vă abordați frica într-un mod care să vă ofere sprijin și să vă încurajeze să gestionați aceste emoții în mod eficient.

Programeaza-te

X